Spranget – Kvitfjell

Pågående prosjekter

På Kvitfjell har vi 45 tomter til salgs. (15 SOLGT) Tomteområdet ligger på Kvitfjell Øst like ved Mellomstasjonen – Midt i bakken med ski-in / ski-out og flott utsikt.

Spranget som vi har valgt å kalle prosjektet bør derfor være alpinisten sitt klare førstevalg! Navnet er inspirert av det kjente «Russispranget» som er mellomstasjonen i Olympiabakken. Fra tomteområdet ser du nemlig rett bort til World-Cup bakken med det kjente Spranget.

Det er på Kvitfjell Øst det skjer!

Her kan du benytte deg av alle servicetilbudene og ikke være avhengig av skiheisene. Etter afterski på Koia eller et besøk på Gudbrandsgard Hotell kan man skli direkte hjem til hytteområdet. Området er et særdeles godt utgangspunkt for skikjøring både for store og små. Familiebakken, Kvitfjellparken og Treningsbakken ligger i direkte tilknyting til Spranget. Her er Familieheisen med T-krok og Kvitfjell Express, en 6 seters stolheis, som tar deg til toppen og hele Kvitfjells innholdsrike løypenett. Fra den krevende World-Cup trassèen Olympiabakken til Grønne løyper som tar deg ned til ned til de flotte KIDS anleggene på begge sider av fjellet. Etter en aktiv dag i bakken eller skisporet, kan du nyte solen i hytteveggen og den flotte utsikten mot Rondane og Venabygdsfjellet.

Published: april 6 2021